Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

Bed & Breakfast i Berlin

Ett billigare alternativ till hotell är bed & breakfast. Att tänka på när man bokar ett bed & breakfast i Berlin är att definitionen av begreppet kan variera mellan olika anrättningar. Dvs i regel är det ett enklare boende och frukost som inkluderas i priset. Tänk således på att kolla upp vad som inkluderas i priset innan du bokar ditt bed & breakfast boende i Berlin.

Här nedan listas en del förslag på bed & breakfast hotell i Berlin som du kan klicka dig in på och läsa vidare innan du funderar på att boka.

Fler Bed & breakfast hotell i Berlin >>

Adress: Storkower Strasse 160
Plats: Generator Hostel Berlin East ligger i Berlin (Prenzlauer Berg), nära Velodrom, Volkspark Friedrichshain och Sportforum.

Boka/Läs mer >>


Adress: Gruenberger Str. 54, Berlin
Plats: All In Hostel / Hotel ligger i Berlin (Friedrichshain), nära Simon-Dach-Strasse, O2 World och Östgalleriet.

Boka/Läs mer >>


Adress: Waldenserstr. 31, Berlin
Plats: Amstel House Hostel Berlin är praktiskt beläget nära flygplatsen i Berlin (Mitte), nära Bellevue-palatset, Kanslerämbetet och Riksdagen. I närheten ligger även Segerkolonnen och Berlin Zoo.

Boka/Läs mer >>


Adress: Tempelhofer Ufer 10, Berlin
Plats: Meininger Hotel Berlin Tempelhofer Ufer ligger i Berlin (Kreuzberg), nära Tempodrom, Checkpoint Charlie Museum och Brandenburg-porten. I närheten ligger även Riksdagen och Pergamentmuseet.

Boka/Läs mer >>


Adress: Straße Der Pariser Kommune 35, Berlin
Plats: Pegasus Hostel ligger i Berlin (Friedrichshain), nära O2 World, Alexanderplatz och TV-tornet. I närheten ligger även Nikolaikirche och DDR-museet.

Boka/Läs mer >>