Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

Turer i Berlin

Ett utmärkt sätt att uppleva lite extra när man är i den tyska huvudstaden är att delta i någon av alla de guidade rundturer i Berlin som erbjuds i staden.

Framförallt för förstagångsbesökaren kan det vara väldigt nyttigt att delta i en sightseeingtur då man oftast får se de mest kända sevärdheterna och samtidigt får en överblick över stadens geografi. Efter en sådan tur kan det bli lite enklare att planera resterande delen av besöket i Berlin då man kan välja att se närmare på de sevärdheter man vill uppleva igen.

Det arrangeras turer och utflykter med olika teman, såsom till exempel fotografering, historia, segway med mera.

Med tanke på att turismen i Berlin är en stor verksamhet finns det massvis av turer att hänga med på och många olika arrangörer som ordnar olikartade och liknande turer. Det kan vara bra att kolla upp en del av dessa turer via internet och läsa recensioner från andra resenärer för att få en uppfattning om kvalitet och innehåll i de olika turerna.

Vi har här lyft fram en del av de mest populära turerna som finns i Berlin. Dessa går att förhandsboka direkt online så man kan försäkra sig om en plats redan innan man åker och dessutom slipper stå och köa på plats.