Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

Transport till Berlin

Berlin ligger i hjärtat av Europa och har utmärkta tåg- och flygförbindelser med resten av kontinenten.

Järnvägsnätet är bra och tar dig ända in i Berlin och ett av de billigaste färdsätten till staden är att åka långfärdsbuss, även om det oftast även är det långsammaste. Med bil tar Autobahn dig till Berliner Ring, varifrån ett antal avfarter leder in mot stadens centrum.

Snabbaste transportsättet att ta sig till Tysklands huvudstad är såklart med flyg till Berlin. För svenska resenärer går det att flyga från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn och restiden till Berlin är cirka 1 timme från Malmö/Köpenhamn och cirka 1.5 timmar från Stockholm.

Om du väljer alternativet "Flyg" i vänstermenyn berättar vi lite mer om vilka flygbolag och alternativ det finns för flygresenärer. För Berlin transfer till hotell kan ni läsa och boka på länk nedan.
Läs om olika alternativ för transfer från Berlins flygplatser >>

Ett annat alternativ för att ta sig till Berlin från Sverige är att åka tåg. Om man åker nattåget mellan Malmö och Berlin får man räkna med en restid på cirka 8-9 timmar enkelresan.

I Berlin finns det flera transportsätt för vidare transport till hotell och mellan sevärdheter. Det går till exempel att förköpa ett Berlin Pass med vilket man kan åka buss, spårvagn, tåg och T-bana, samt få rabatt eller fri entré till över 140 sevärdheter.
I vänstermenyn kan du läsa mer om hur du transporterar dig i Berlin under alternativet "I Berlin".

En weekendresa till Berlin med flyg och hotellrum finns från cirka 1500 kronor per person och uppåt. MrJet brukar erbjuda paketresor med hotell till Berlin. Även Travelstart erbjuder weekendpaket till Berlin.