Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

Boende Berlin

Som turist finns det flera olika alternativ att välja på när det gäller att hitta sitt boende i Berlin.

Vanligast form av boende i Berlin för turister som är på besök är såklart hotell, vilket det finns enormt många av i Berlin. Allt från enstjärniga till femstjärniga hotell.

Det kan vara bra att välja boende på ett hotell i närheten av någon av U- eller S-Bahnstationerna. På så sätt går det snabbt att förflytta sig inom Berlin och ta sig mellan de olika stadsdelarna och sevärdheterna.

Förutom var hotellet finns beläget finns det annat man bör tänka på, till exempel om man i sitt boende vill ha tillgång till gym, internetanslutning, restaurang på hotellet med mera.

Förutom traditionella hotell finns det gott om lägenhetshotell att tillgå för den som söker boende i Berlin.

Ett billigare alternativ är att välja ett bed & breakfast hotell som Berlin boende, dessa kan man ibland hitta för några hundralappar per natt.

Hotels.com är internets största specialiserade aktör på hotell världen över. Dessutom till priser som innebär besparingar på upp till 70 procent för kunderna. Hotels.com har flera olika alternativa former av boende i Berlin.

Här är Hotels.com's specialsidor om Berlin:
Hotell i Berlin
Specialerbjudanden på hotell i Berlin
Sista minuten erbjudanden på hotell i Berlin Hotels.com delar även in sina hotell i kategorier och här är några av deras olika indelningar: