Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

AquaDom och Sealife i Berlin

AquaDom och Sealife är ett av Europas största akvarium med cirka 50 olika arter av marina djur och totalt över 5000 vattenlevande varelser i 38 olika bassänger.

Totalt består AquaDom och Sealife av cirka 3 800 000 liter vatten och här finns bland annat hajar, rockor och bläckfiskar. Besökarna får resa genom vattnet från floden Spree till den djupa atlantiska oceanen och på resan lära sig en massa om livet under ytan.

AquaDom består av världens största cylindriska fristående akvarium som innehåller en miljon liter vatten. Det är 25 meter högt och har en inbyggd transparent hiss för besökare att åka med i samt en undervattenstunnel. Akvariet innehåller bland annat ett korallrev och cirka 1500 fiskar i olika storlekar och färger.

AquaDom och Sealife ligger på Radisson Blue Hotel i Berlin-Mitte. Det dagliga programmet består bland annat av matning av djuren och olika demonstrationer som passar både vuxna som barn.

Det går att köpa förköpsbiljett för den som vill undvika eventuella köer på plats. Dessa biljetter går att köpa i kombination med andra sevärdheter, till exempel vaxdockemuseét Madame Tussauds eller Berlin Dungeon där ni får uppleva den mörka sidan av staden. Det går även att kombinera med förköpsbiljett till Legoland Sicovery Centre med sin imponerande legoutställning. Läs mer om förköpsbiljetter här >>