Weekendpaket Berlin
* MrJet
* Travelstart

Madame Tussauds i Berlin

Madame Tussauds Berlin är en av de mest populära turistattraktionerna i Berlin och lockar varje år tusentals besökare från hela världen. Det är ett vaxkabinett som erbjuder besökare möjligheten att träffa kända personer, både levande och döda, genom vaxfigurer som är noggrant utformade för att se ut som deras verkliga motsvarigheter.

Utställningen innehåller vaxfigurer av många kända personer, inklusive kungligheter, politiker, idrottsstjärnor, skådespelare och musiker. Besökare kan ta bilder med figurerna och känna sig som om de verkligen träffar dessa kändisar. Utställningen är också hem till en rad interaktiva aktiviteter, där besökare kan prova på olika saker, som att vara DJ eller modedesigner.

Madame Tussauds Berlin är en del av den världsberömda vaxkabinettkedjan Madame Tussauds, som grundades av Marie Tussaud i London på 1700-talet. Idag finns det Madame Tussauds-kabinetter i många olika städer runt om i världen, inklusive New York, Las Vegas och Hong Kong. Att besöka Madame Tussauds Berlin är en unik upplevelse som passar för alla åldrar.

Inträdesbiljetter till Madame Tussauds finns att förköpa här